Bezoek onze nieuwe website!


>>> www.smile-events.be >>>

RCF ART 3

 

De RCF ART 3 is de ideale keuze voor krachtige vocale toepassingen, zuivere muziekweergave en veeleisende muzikanten. De ART 3 is een herontworpen klassieker met behoud van het oorsprongkelijke concept, dat dateert van 1996, aangevuld met geavanceerde technologie. Een krachtige speaker met hoge kwaliteit in een handig pakket.

- ACTIVE PROFESSIONAL SPEAKERS -

POWERFUL CLASS D AMPLIFIERS

De class D versterker biedt enorme prestaties zonder het geheel onnodig zwaar te maken. De versterker is voorzien van een solide mechanische structuur die niet alleen voor stabiliteit zorgt voor de versterker tijdens transport, maar ook helpt bij de ventilatorloze warmteafvoer. Volledig uitgerust met DSP, FIRPHASE-processing, crossover en EQ, soft limiter en dynamische basversterking is voor deze speaker geen uitdaging te groot.

MULTI PURPOSE

De ART 3 speaker kan eenvoudig gebruikt worden voor verschillende toepassingen; als monitor, voor repetieties.... Intern aangebrachte verstevigingen voorkomen vervormingen van de behuizing en eventuele beschadigingen van de speakerelementen zelf.

ART 315-A MK4

ART 312-A MK4

ART 310-A MK4

PRICE ON REQUEST