Smile Events bvba is al bijna 25 jaar actief  in de licht- en geluidssector. Wat ooit begon als "ik wil ook wel eens plaatjes draaien op een fuif", is zoveel jaar later danig uit de hand gelopen. Door de passie voor het vak  is ons bedrijf sterk kunnen groeien.  Het is een heuse onderneming met een kleine tien werknemers geworden.  De afgelopen jaren heeft Smile Events veel geïnvesteerd in nieuw materiaal. Zo kunnen wij steeds opnieuw een uistekende service bieden.


Ons team bestaat uit verschillende takken met elk hun eigen, duidelijke taken en werking. Hieronder een bescheiden overzicht:

Smile Events Vorselaar bvba is al bijna 25 jaar actief in de evenementensector. Wat ooit begon als "ik wil ook wel eens plaatjes draaien op een fuif", is zoveel jaar later danig uit de hand gelopen. Door de passie voor het vak is ons bedrijf sterk kunnen groeien. Het is een heuse onderneming met een kleine tien werknemers geworden.


Het bedrijf groeide zo doorheen de jaren lokaal uit tot een gevestigde waarde. De klemtoon heeft lang bij concerten en fuiven gelegen. Tegenwoordig verwelkomen wij vele nieuwe toestellen en technieken speciaal voor beurzen, theater, bedrijfsevents…. Het blijven investeren in nieuwe materialen en kennis, geeft ons intussen het potentieel dat lokale karakter te overstijgen. Een vernieuwde visie en beleid stelt ons in staat de toekomst te trotseren.


Onze gedreven medewerkers in combinatie met onze hoogwaardige installaties staan garant voor een kwaliteitsvolle service van A tot Z.

SMILE EVENTS GROUP


- Smile Events Vorselaar BVBA -

Zaakvoerder Filip Van den Broeck en

Dieter Vandenbergh

Verhuur licht en geluid

Verhuur zaal Edmal


- SUFI BVBA -

Zaakvoerders Suzy Van Gool en

Filip Van den Broeck

Verhuur zaal de Dreef

Uitbating Camping "De Zeven Geitjes"

Activiteiten en verhuur zaal IJzermaal


- Smapos vzw / Muziekcentrum XL -

Organisatie van socio-culturele activiteiten

Adres

Kerkstraat 29c

2290 Vorselaar

Openingsuren

Di:   18u tot 20u

Do:  18u tot 20u

>> Jobs